Καμεραμάν του BBC κινηματογράφησε UFO

H εμφάνιση παράξενων φώτων που αναβόσβηναν στον ουρανό πανω απο την περιοχή του Worcestershire έκανε πολλούς να υποθέσουν ότι η επαρχία αυτή δέχθηκε επίσκεψη από εξωγήινους. Τη θέαση των άγνωστων ιπτάμενων φώτων κατέγραψε με την κάμερα του ο κάμεραμαν του BBC Tom Hines. Τα φωτεινά αντικείμενα, τρία στον αριθμό, κινηματογραφήθηκαν στον ουρανό πάνω από το Malverns κοντά στο χωριά Hanbury. Κάποιοι αυτόπτεςμάρτυρες του φαινομένου αρχικά νόμισαν ότι επρόκειτο για κάποιου είδους αναλαμπές, ωστόσο ο ίδιος ο Hines είναι πεπεισμένος ότι επρόκειτο για μια γνήσια περίπτωση εμφάνισης UFO. Όπως δήλωσε για τη θέαση: «Είδα ...
δυο Λαμπερά φώτα και νόμισα αρχικά ότι ήταν αστέρια. Εστίασα εκεί όπου Βρίσκονταν και ξεκίνησα να κινηματογραφώ. Αρχισαν να εξαφανίζονται και να επανεμφανίζονται και κάποια στιγμή υπήρχαν τρία φώτα. Συνέχισαν να εμφανίζονται εντελώς τυχαία σε διαφορετικά σημεία του ουρανού.
Όπως ανέφερε ένας ακόμη αυτόπτης μάρτυρας του φαινομένου ονόματι John Dawson: «Εξετάσαμε κάθε πιθανή εκδοχή, όπως, για παράδειγμα, το να ήταν πυροτεχνήματα ή Λάμψεις και για να είμαι ειλικρινής δεν μπορέσαμε να καταλήξουμε στο τι μπορεί να ήταν».
Ο επιστήμονας και συνεργάτης του BBC David Gregory εξέτασε την ταινία και δήλωσε ότι: «Μπορεί να είναι οι σφαίρες του Hanbury, οι οποίες είναι κάποια περίεργα φώτα τα οποία είναι γνωστό ότι αιωρούνται στον ουρανό της περιοχής.
Αλλά κανένας δε γνωρίζει με σιγουριά».
Related Posts with Thumbnails