Ανθρωποθυσίες & Ανεξήγητοι Θάνατοι

Ορισμένοι αμφισβητούν σήμερα τα συγκλονιστικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο New Forest. Το 1953 όμως, κάποιος αυτόπτης  μάρτυρας επιβεβαίωσε το τραγικό γεγονός. Πρόκειται για τον Louis Wilkinson, μυθιστοριογράφο και προσωπικό φίλο του Francis King, που έγραψε το πολυσυζητημένο Ritual Magic in England το 1970. Στο εν λόγω βιβλίο ο King περιγράφει τα όσα έμαθε από τον Wilkinson – ότι δηλαδή το Μάιο του 1940 πλήθος μάγοι συναθροίστηκαν στο New Forest με σκοπό να προκαλέσουν το θάνατο του Χίτλερ, κάνοντας χρήση μαγείας.
Η τελετή, όπως και ο λόγος πραγματοποίησής της, βασιζόταν καθαρά στην...
 μαύρη μαγεία. Κάποιος μάλιστα προσφέρθηκε να θυσιαστεί. Η ανθρωποθυσία όμως δεν ολοκληρώθηκε, λόγω του ότι  ένα μέλος της ομάδας βγήκε από τον κύκλο πεθαίνοντας ακαριαία. Λίγο αργότερα, δυο ακόμη άντρες πέθαναν από το κρύο και την εξάντληση της βραδιάς.
Άραγε έπαιξε ρόλο η κούραση που οι άνθρωποι αυτοί έχασαν την ζωή τους, ή μήπως η επίκληση των σκοτεινών δυνάμεων; Στα λόγια του Wilkinson αφήνεται να εννοηθεί  πως με κάποιες δυνάμεις θα ήταν καλό να μην παίζει κανείς. (Χρησιμοποιήσαμε σκοτεινές δυνάμεις για να εξοντώσουμε ήδη μια σκοτεινή δύναμη και προφανώς αυτό ήταν και το λάθος μας) δήλωσε στον  Francis King.
liako.gr
Related Posts with Thumbnails