ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥΣ

Η κυβέρνηση της Αγγλίας αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να δώσει πρόσβαση στο ευρύ κοινό για τα δικά της στοιχεία στο ανεξήγητο θέμα των αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων. Βάσει νόμου, το υπουργείο άμυνας της Αγγλίας πριν ένα χρόνο αποφάσισε να δημοσιεύσει αρχεία, τα οποία αφορούν μαρτυρίες για θεάσεις ΑΤΙΑ, επαφές με εξωγήινους, αλλά και πολλά ακόμη ανεξήγητα φαινόμενα. Η δημοσίευση θα γίνει σταδιακά στα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια και τα αρχεία τα οποία είναι συνολικά περίπου 160 θα δημοσιεύονται στην κυβερνητική σελίδα National Archives, όπου θα έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε. Ήδη έχουν δημοσιευθεί τα...
πρώτα οκτώ αρχεία, τα οποία έχουν συνολικό όγκο 450 σελίδων. Τα αρχεία είναι γεμάτα από διάφορες μυστήριες και ανεξήγητες ιστορίες καθώς και άκρως εντυπωσιακές εικόνες. Η καταγραφή τους ξεκινάει από τη δεκαετία του 1980 και συνεχίζει έως και σήμερα. Στα αρχεία αυτά υπάρχουν και βίντεο ερευνητών που δούλευαν στο αρμόδιο κυβερνητικό τμήμα των μυστηρίων, αλλά και ένα βίντεο του Άγγλου Fox Molder, Nik Pope, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από εξπέρ στην ιστορία των ufo. Στο βίντεο, ο ίδιος αναλύει το γεγονός της εμφάνισης των αρχείων X στο ευρύ κοινό.
Η κυβέρνηση της Αγγλίας αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να δώσει πρόσβαση στο ευρύ κοινό για τα δικά της στοιχεία στο ανεξήγητο θέμα των αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων. Βάσει νόμου, το υπουργείο άμυνας της Αγγλίας πριν ένα χρόνο αποφάσισε να δημοσιεύσει αρχεία, τα οποία αφορούν μαρτυρίες για θεάσεις ΑΤΙΑ, επαφές με εξωγήινους, αλλά και πολλά ακόμη ανεξήγητα φαινόμενα. Η δημοσίευση θα γίνει σταδιακά στα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια και τα αρχεία τα οποία είναι συνολικά περίπου 160 θα δημοσιεύονται στην κυβερνητική σελίδα National Archives, όπου θα έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε. Ήδη έχουν δημοσιευθεί τα πρώτα οκτώ αρχεία, τα οποία έχουν συνολικό όγκο 450 σελίδων. Τα αρχεία είναι γεμάτα από διάφορες μυστήριες και ανεξήγητες ιστορίες καθώς και άκρως εντυπωσιακές εικόνες. Η καταγραφή τους ξεκινάει από τη δεκαετία του 1980 και συνεχίζει έως και σήμερα. Στα αρχεία αυτά υπάρχουν και βίντεο ερευνητών που δούλευαν στο αρμόδιο κυβερνητικό τμήμα των μυστηρίων, αλλά και ένα βίντεο του Άγγλου Fox Molder, Nik Pope, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από εξπέρ στην ιστορία των ufo. Στο βίντεο, ο ίδιος αναλύει το γεγονός της εμφάνισης των αρχείων X στο ευρύ κοινό.
Related Posts with Thumbnails