Η Ευρωπαική Ένωση συνωμοτεί για τα UFO

Tα κράτη - μέλη της Ευρωπαικής Ένωσης καταγγέλει Ιταλός Ευρωβουλευτής, υποστηρίζοντας ότι συστηματικά αποκρύπτουν πληροφορίες και ουσιαστικά συγκαλύπτουν στοιχεία σχετικά με την ύπαρξη και την δράση των ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων).Στην προσπάθειά του ο Μάριο Μποργκέζιο ζήτησε την συνδρομή και των υπόλοιπων εκπροσώπων του Ευρωκοινοβουλίου και έχει μέχρι στιγμής την στήριξη των 18 από τους 739 βουλευτές.

«Πιστεύω ότι, σύμφωνα με την αρχή της διαφάνειας, οι...
χώρες-μέλη της ΕΕ έχουν χρέος να δημοσιοποιήσουν και να καταστήσουν διαθέσιμα για όλους τα επιστημονικά δεδομένα για τα ΑΤΙΑ, τα οποία σήμερα αποκρύπτονται εν μέρει ή καθ΄ολοκληρία», δήλωσε ο Ευρωβουλευτής.
Όπως υποστηρίζει ο κ. Μποργκέζιο, χρειάζεται ειδικευμένο προσωπικό για να μελετήσει τα στοιχεία, ενώ θεωρεί ότι μπορούμε να διευρύνουμε τους τεχνολογικούς και επιστημονικούς μας ορίζοντες μελετώντας τα στοιχεία που αφορούν την εξωγήινη τεχνολογία.

Τα τελευταία χρόνια η Βρετανία όσο και η Γαλλία έχουν αναρτήσει στο Διαδίκτυο το μεγαλύτερο μέρος των στοιχείων τους σχετικά με τα ΑΤΙΑ, χωρίς όμως να αποδεικνύεται μέχρι στιγμής η ύπαρξη εξωγήινης δραστηριότητας.
Related Posts with Thumbnails