ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ

Η πιο καλά προετοιμασμένη χώρα στον κόσμο για ενδεχόμενη εξωγήινη επίσκεψη είναι η Ιαπωνία! Σύμφωνα με Ρωσική εφημερίδα, η χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχει εκπονήσει σχετικό σχέδιο υποδοχής σε κυβερνητικό επίπεδο, ενώ ήδη από το 1983 έχει στείλει και μηνύματα  με πληροφορίες σχετικά για τον πλανήτη και...
τους κατοίκους του. Αυτό που πιστεύουν  είναι πως μέχρι το 2015 αναμένεται η σχετική απάντηση. Κάτι ανάλογο βέβαια  φαίνεται πως θέλουν και οι Βορειοκορεάτες, καθώς φημολογείται πως πυρηνικός τους αντιδραστήρας μπορεί να επικοινωνεί ασύρματα και σε πραγματικό χρόνο με όντα που βρίσκονται μέχρι και 1.000 έτη φωτός μακριά από τον πλανήτη μας.
Μια νέα διαδικτυακή υπηρεσία, επιτρέπει στους χριστιανούς χρήστες της να στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα έξι μέρες μετά το θάνατό τους στους άπιστους φίλους και συγγενείς τους! Δημοσίευμα της «Τέλεγκραφ» αναφέρει πως με ετήσια συνδρομή 40 δολαρίων ο ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί να κάνει χρήση της υπηρεσίας, που φαίνεται πως αποδίδει πολλά χρήματα στον ιδρυτή της, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει τα έσοδα της επιχείρησής του.
Related Posts with Thumbnails