ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ή ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO..???

Ο Στρατός, της Νέας Ζηλανδίας, δημοσίευσε εκατοντάδες έγγραφα, με λεπτομερείς ισχυρισμούς, που αφορούν Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ).

Τα αρχεία, που χρονολογoύνται από το 1954-2009, περιλαμβάνουν σχέδια των...
ιπτάμενων δίσκων και δείγματα γραφής εξωγήϊνων.

Τα αρχεία περιλαμβάνουν λεπτομέρειες από τα πιο γνωστά UFO, στη Νέα Ζηλανδία, όταν εμφανίστηκαν παράξενα φώτα στην πόλη Kaikoura, το 1978.

Επίσημη έκθεση αναφέρει, ότι θα μπορούσε να εξηγηθεί, ως ένα φυσικό φαινόμενο.

Παρά το γεγονός ότι, το περιστατικό,  προκάλεσε διεθνές ενδιαφέρον, η στρατιωτική έκθεση τονίζει ότι θα μπορούσε να είναι φώτα από πλοία, που αντανακλώνταν στα σύννεφα ή μια ασυνήθιστη θέα του πλανήτη Αφροδίτη.

Μετά την απελευθέρωση των αρχείων, της Νέας Ζηλανδίας, ο εκπρόσωπος της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας, Kavae Tamariki, δήλωσε ο στρατός δεν διαθέτει τους πόρους να διερευνήσει αν πρόκειται για UFO.

«Έχουμε μόνο ένα σημείο συλλογής για τις πληροφορίες. Δεν διερευνήσαμε και δεν μιλήσαμε ποτέ για τεκμηριωμένες αποδείξεις για UFO», δήλωσε στην εφημερίδα Dominion Post.

Τα αρχεία - είναι 2.000 σελίδων- και περιλαμβάνουν λογαριασμούς απλών ανθρώπων, στρατιωτικού προσωπικού και κυβερνητών εμπορικών αεροσκαφών, που περιγράφουν "στενές επαφές", που ως, επί το πλείστον, συνεπάγονται με θέαση φώτων στον ουρανό.

Όλα τα πρωτότυπα έγγραφα, πάνω στα οποία βασίστηκαν οι εκθέσεις, παραμένουν σφραγισμένα στο εθνικό αρχείο.

Στηρίξτε μας κάνοντας κλίκ στην πάνω διαφήμιση. Δεν σας κοστίζει τίποτα....Ευχαριστώ.
Related Posts with Thumbnails