UFO πάνω από το Λονδίνο...??(ΒΙΝΤΕΟ)

UFO πάνω από το Λονδίνο;
Σε τριγωνικό σχηματισμό εμφανίστηκαν περίεργα ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό του δυτικού Λονδίνου, πριν από μερικές ημέρες, φαινόμενο που έκανε τους περαστικούς να σαστίσουν!
Στο βίντεο φαίνονται τρεις λευκές φωτεινές κουκίδες να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα σε σχηματισμό και να ακολουθούνται από άλλα δύο παρόμοια φωτεινά στίγματα...




Η εικόνα στη συνέχεια μεταφέρεται στο έδαφος, όπου οι περαστικοί έχουν σταματήσει κοιτώντας προς τον ουρανό. Κάποιοι βγάζουν φωτογραφίες.
Όταν η κάμερα ξαναστρέφεται στον ουρανό, κάνει την εμφάνισή του ένας μεγαλύτερος δίσκος, καλυμμένος από λευκό φως, που κινείται αισθητά πιο αργά από τις προηγούμενες φωτεινές κουκίδες. Ο δίσκος αιωρείται για λίγο ανάμεσα στα σύννεφα και μετά εξαφανίζεται.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail, παρόλο που η εμφάνιση έγινε πάνω από ένα κτήριο του τηλεοπτικού δικτύου BBC, την παρουσία των «διαγαλαξιακών» ταξιδιωτών κατέγραψε η κάμερα ενός ερασιτέχνη. «Το βίντεο ανέβηκε αρχικά στο YouTube από τον 31χρονο χρήστη με το ψευδώνυμο alymc01.
Κυκλοφόρησε όμως ευρέως στο διαδίκτυο από έναν χρήστη  που ονομάζεται EllasVirgo, ο οποίος στο προφίλ του, περιγράφει τον εαυτό του ως έναν αγρότης από την Αυστραλία». Στις προσωπικές του πάντως πληροφορίες, δίπλα από την «Χώρα», διαβάζουμε «Ελλάδα»!
Related Posts with Thumbnails