Εξωγήινοι ήρθαν στη γη αλλά προσγειώθηκαν στον ...ωκεανό!‏

Οι εξωγήινοι έφτασαν μέχρι τη γη …αλλά φαίνεται ότι κάτι δεν πήγε καλά και …
πνίγηκαν! Μπορεί να ακούγεται απίστευτο και όμως σύμφωνα με επιστήμονες ίσως και να είναι αληθινό!Στον πυθμένα του ωκεανού μεταξύ Σουηδίας και...

Φινλανδίας βρέθηκε ένας μυστηριώδης κύκλος και οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ιπτάμενο δίσκο. Μάλιστα θεωρούν ότι ίσως είναι και η μοναδική απόδειξη πως UFO επισκέφτηκαν κάποια στιγμή τον πλανήτη μας!
Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα θαλάσσιων ερευνών έψαχνε σε εκείνη την περιοχή ένα παλιό ναυάγιο. Αντί όμως για αυτό, εντόπισαν ένα στρογγυλό αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο που αμέσως τους προκάλεσε το ενδιαφέρον.Η ομάδα εξερεύνησης των ωκεανών ισχυρίζεται ότι το σημείο γύρω από το σκάφος έχει στιγματιστεί, γεγονός που υποδηλώνει ότι έχει προσπαθήσει να κινηθεί προκειμένου πιθανότατα να σωθούν οι επιβαίνοντες σε αυτό. Αποτέλεσμα; Να πιστεύουν κάποιοι ότι επρόκειτο για εξωγίηνους που έπεσαν στο νερό με αυτόν τον "δίσκο", έστω και αν δεν εντοπίστηκε κάποιο ίχνος τους.Η ανακάλυψη αυτή αμέσως προκάλεσε το ενδιαφέρον όλων των Μέσων Ενημέρωσης στη Σουηδία αλλά και τις υπόλοιπες σκανδιναβικές χώρες. Η είδηση είναι πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες της χώρας, ενώ τα κανάλια μεταδίδουν ρεπορτάζ για τις έρευνες στην θαλάσσια αυτή περιοχή.
Ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας κ. Lindberg αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχω δει πολλά περίεργα πράγματα σε αυτή τη δουλειά, αλλά κατά τη διάρκεια 18 χρόνων ως επαγγελματίας δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο.Το σχήμα είναι απολύτως στρογγυλό».
Ο ίδιος δεν αποκλείει ο δίκος αυτός που βρέθηκε στον πάτο της θάλασσας να είναι ιπτάμενος και... εξωγίηνος, ωστόσο επισημαίνει ότι δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τα μέσα στην ομάδα του για να μπορέσει να προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνες! Δεν αποκλείεται πάντως να σπεύσουν τις αμέσως επόμενες ώρες στην περιοχή αξιωματούχοι της NASA, ίσως και ο περίφημος πράκτορας Μόλντερ των X-Files...



Scofield
Related Posts with Thumbnails