Ο Σοφέρ

Ένας νεαρός ήταν στο δρόμο προς το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η μητέρα του με έμφραγμα. Το νοσοκομείο βρισκόταν έξω από την μικρή πόλη στην οποία ζούσε αλλά δεν είχε ούτε αυτοκίνητο, ούτε λεφτά και έτσι αποφάσησε να πάει με τα πόδια. Ήταν βράδυ και περνούσε έξω από το κοιμητίριο της πόλης και θεώρισε σωστό να επισκευτεί τον τάφο του πατέρα του πριν συνεχίσει. Όμως με την ψυχική του φόρτηση και το πέρασμα της ώρας τον πήρε ο ύπνος πάνω από το...
μνήμα. Έντρομος μετά από λίγο ξύπνησε. Η ώρα ήταν περασμένη και έπρεπε να πάει γρήγορα στο νοσοκομείο. Καθώς σηκώθηκε όμως, παρατήρισε πως επάνω στην ταφόπλακα ήταν γραμμένο το όνομα Jimmy Morgan ενώ τον πατέρα του δεν τον έλεγαν έτσι!

Πλέον σοκαρισμένος έτρεξε προς τον δρόμο και εκεί η τύχη του 'χαμογέλασε' . Με το που πάτησε το πόδι του στο δρόμο περνούσε ένα καλογυαλισμένο κόκκινο αμάξι. Το σταμάτησε αμέσως και ζήτησε από τον οδηγό να τον παέι μέχρι το νοσοκομείο. Εκέινος δεν αρνήθηκε και τον πήρε μαζί του. Στον δρόμο λοιπόν ο οδηγός του συστίθηκε ως Jimmy Morgan!!!
Related Posts with Thumbnails