Το Μαυρόφιδο

Λένε οτί ο Σατανάς παίρνει τη μορφή ενός μαύρου φιδιού όταν έρχεται στη γη για να πλανέψει κάποιον ή όταν θέλει να βλάψει την ανθρωποτητα.
Σε ένα χωριό εδώ στην Ελλάδα συνέβη κάτι παράξενο!
Τότε οι άνθρωποι μόλις είχαν αρχίσει να μαθαίνουν τι σημασία του χρήματος και εντάσοταν στην πιο έντονα κοινονικοποιημένη ζωή.
Λοιπόν όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος άρχισε να αποκεφαλίζει τα κοκόρια και να πετάει τα κεφάλια τους στα σπίτια που μέναν οι ιδιωκτήτες τους.
Αργότερα ο τύπος έγινε πιο μακάβριος,κρυβόταν πίσω από...
θάμνους και κυνηγούσε κοπέλες,έγραφε υβριστικά και πολύ χυδαία πράγματα για την παναγία σε τοίχους και πολλά τέτοια.

Εκείνη την περίοδο εκτός από τα παράξενα γεγονότα και τον ψυχάκια που έκανε όλες αυτές τις μακαβριότητες όλοι σχεδόν οι κάτοικοι δεν είχαν δει ούτε μια σαύρα ή φίδι και όλοι οι κόκορες που είχαν ζήσει δεν σταματούσαν να κοκορίζουν και το πρωί κρυβόντουσαν σε τρύπες και δεν υπήρχε τρόπος να τους έβγαζες αν δεν έπεφτε το φως.
Τότε οι άντρες του χωριού κανόνισαν να βρουν τον τρελό και οτι τα φίδια θα ξαναρχόντουσαν δεν ήταν σημαντικά έτσι και αλλιώς.
(Η ιστορία συνέβη καλοκαίρι).
Μετά από αρκετόψάξιμο τον βρήκαν και τον πήγαν στην εκκλησία του χωριού οπού τον έδεσαν σε ένα δέντρο για να τον ρωτήσει ο παππάς γιατί έκανε τόσα κακά πράγματα,επίσης τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου εκείνου τον κάναν περίπου στα 35 και πολύ ταλαιπορημένο.
Δύο ώρες αργότερα όταν ξημέρωσε και πήγαν στην εκκλησία να δουν τον τρελό,είδαν ένα 14χρονο παλικάρι,νεκρό και με ανοιχτά τα μάτια να κοιτάζει προς την εκκλησία.
Όλα τα σπίτια γεμίσαν φίδια που βγαίναν τώρα από τις φωλιές τους και ξανάρχιζαν το κυνήγι!
Λίγο καιρό αργότερα βρήκαν άλλο ένα αγόρι νεκρό και στον τοίχο της εκκλησίας ζωγραφισμένο έναν ματωμένο ανάποδο σταυρό!
Related Posts with Thumbnails