Το Σπίτι του Τρόμου

Κάποια έγραφε σε ένα site στο internet ότι συμβαίνουν παράξενα πράγματα στο σπίτι της.Ρίξτε μια ματιά:
Μία μέρα καθόταν στο σαλόνι του σπιτιού της με τον σκύλο της, όταν ξαφνικά ο σκύλος άρχισε να γαβγίζει προς το φωτιστικό στο ταβάνι. Κάποια στιγμή ο σκύλος έτρεξε τρομαγμένος στη κουζίνα. Αυτή κοίταξε το φωτιστικό να δει γιατί έκανε έτσι ο σκύλος της και είδε κάτι σαν καπνό γύρω του. Νόμιζε ότι ήταν φωτιά αλλά μετά από λίγο εξαφανίστηκε.
Μία βδομάδα αργότερα είχε βάλει το παιδί της να κοιμηθεί. Επειδή ήξερε ότι δεν θα κοιμόταν αλλά αντίθετα θα σηκωνόταν (να παίξει ή κάτι τέτοιο) πήγε επάνω στην κρεβατοκάμαρα της. Το δωμάτιο του παιδού συνδέεται με μία πόρτα με το...
μπάνιο και το μπάνιο με την κρεβατοκάμαρα της με επίσης μια πόρτα. Δεν μίλησε καθόλου στο παιδί αλλά πήγε και ξάπλωσε για να κάνει το ίδιο και το παιδί. Ξαφνικά βλέπει στο δωμάτιο της κάποιες λάμψεις. Νόμιζε ότι ήταν αυτοκίνητο και γι' αυτό δεν έδωσε σημασία, αλλά μετά από λίγο ξαναείδε της λάμψεις και κοιτάζοντας έξω κατάλαβε ότι δεν ήταν αυτοκίνητο. Ήταν ξαπλωμένη απέναντι από την πόρτα του μπάνιου όταν είδε την πόρτα να κλείνει σιγά σιγά. Νόμιζε ότι ήταν της φαντασίας της και γι' αυτό συνέχιζε να κοιτάει μέσα στο μπάνιο. Η πόρτα έκλεινε όλο και πιο πολύ όταν το παιδί της φώναξε να πάει να το σκεπάσει. Αυτή πήγε το σκέπασε το φίλισε για καληνύχτα και κατευθυνόταν προς την κρεβετοκάμαρα της μέσω του μπάνιου. Τότε η πόρτα έκλεισε απότομα μπροστά της. Ανατρίχιασε. Μετά αυτή και ο άντρας της ανοιγαν την πόρτα και περίμεναν να δουν αν θα κλείσει αλλά δεν έκλεινε.
Κάποια άλλη μέρα το πρωί ή το μεσημέρι κάθονταν μαζί με τα παιδιά της στην κρεβατοκάμαρα. Ο γιος της είχε ένα παιχνίδι σαν κούκλα (Cookie Monster το λέγανε) που είχε μία τρομπέτα στο χέρι που αν την έβαζες στο στόμα της κούκλας άρχιζε και έπαιζε μουσική. Το παιχνίδι αυτό ήταν στο πάτωμα και δεν ήταν κανείς δίπλα του όταν ξαφνικά άρχισε να παιζει μουσική. Τότε ο γιος της πήγε και τη ρώτησε πως γινεται να συμβαίνει αυτό. Αυτή ήταν τοσο τρομαγμένη που δεν ήξερε τι συνέβη.
'Αλλα πράγματα που συμβαίνουν στο σπίτι της είναι ότι τρεμοσβήνουν το φώτα του μπάνιου (όχι συνέχεια). Έχει βγάλει κάποιες φωτογραφίες από ένα πάρτυ των παιδιών της και σε μερικές από αυτές υπάρχουν πραγματα σαν σφαίρες (άσπροι κύκλοι). Κάποια φίλη της έχει επίσης φωτογραφίες από την οικογένεια του στοιχειωμένου σπιτιού που υπάρχουν κύκλοι γύρω τους.
Related Posts with Thumbnails