ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ

Mystery House είναι το πραγματικό όνομα του σπιτιού αυτού που βρίσκεται στον παλιό δρόμο Crystal Palace. Ονομάζεται  Mystery House, επειδή έχει το μερίδιο του στον χώρο των περίεργων περιστατικών τα οποία  μάστιζαν κάθε ενοικιαστή που μετακόμισε εδώ, αρχίζοντας με την οικογένεια Trent.
Τα στοιχειωμένα σπίτια φαίνονται αρκετά κοινά στον...
κόσμο του παραφυσικού, αλλά αυτό το μέρος είχε και έχει σταθερά επίπεδα υψηλής ενέργειας που φάνηκαν να ξεκινούν ένα πρωί όταν η κ. Trent μπήκε στο δωμάτιό της και είδε τα μαξιλάρια να κινούνται και το κρεβάτι να αναδεύεται. Η γυναίκα παρέμεινε τρομαγμένη και ανέφερε  το περιστατικό στον σύζυγο της. Την επόμενη νύχτα,  ο σύζυγός της ξύπνησε ένα ξεχωριστό δωμάτιο από τα ουρλιαχτά της κυρίας Trent και έσπευσε να δει τι ακριβώς συμβαίνει, όταν την είδε να αγωνίζεται να σταματήσει μια αόρατη δύναμη που προσπαθούσε να την πνίξει με το μαξιλάρι.
Ήταν παράξενα και γεμάτα μυρωδιές τα δωμάτια σε ορισμένες περιπτώσεις, και πολλές φορές πολλά αντικείμενα κινούντο ενώ υπήρχε η αίσθηση της παρουσίας κάποιου αόρατου. Στο τέλος, οι Trents αποφάσισαν να φύγουν για πάντα από τον χώρο αυτό.
Συνέβησαν άλλα δύο περιστατικά ανάλογα μέχρι που το σπίτι αυτό έπαψε για πάντα να κατοικείται.
Η ιστορία  δείχνει ότι ο αρχικός ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε διαπράξει αυτοκτονία, οπότε ίσως από αυτό βασανιζόταν η ψυχή του.

Γ. Π.
Related Posts with Thumbnails