Υπάρχουν φαντάσματα στο ναυάγιο του Τιτανικού;

Μία ομάδα κυνηγών φαντασμάτων σχεδιάζει αποστολή στο ναυάγιο του Τιτανικού, με σκοπό να διαπιστώσει αν τα πνεύματα των θυμάτων...


 «ζούνε» ακόμη και στοιχειώνουν την τοποθεσία του διάσημου ναυαγίου.

  Η αποστολή είναι προγραμματισμένη για τον Απρίλιο του 2011 και προσδοκούν ότι με τα μηχανήματά τους θα καταγράψουν ήχους και φωνές που προέρχονται από τα πνεύματα των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο ναυάγιο και γύρω από αυτό.

Αναπαράσταση της ημέρας του ναυαγίου!

  Ο William Brower, ο οποίος μελετάει τον Τιτανικό από την ηλικία των 5 ετών και θα συνοδέψει την ομάδα στην αποστολή δήλωσε στο aolnews.com: «Υπάρχει η θεωρία ότι τα μέρη όπου έχουν σημειωθεί πολύνεκρα δυστυχήματα, χαρακτηρίζονται από αρνητική  ενέργεια και έντονο συναίσθημα».

  «Θα αναδημιουργήσουμε την ατμόσφαιρα που επικρατούσε την ημέρα της βύθισης του πλοίου, τρώγοντας το ίδιο γεύμα που είχε σερβιριστεί εκείνη τη βραδιά και παίζοντας την ίδια μουσική που ακουγόταν τότε», δήλωσε ο Matthew Kelley, συνταξιούχος οδηγός φορτηγού που οργανώνει την αποστολή της ομάδας και πρόσθέσε: "Παλαιότερα μας είχε ζητηθεί να πραγματοποιήσουμε μια αντίστοιχη έρευνα στο Σημείο Μηδέν (συντρίμμια των Δίδυμων Πύργων) αλλά είχαμε αρνηθεί".

  Πολλοί πάντως που αν και πιστεύουν στην ύπαρξη των φαντασμάτων, εκτιμούν πως η αναζήτηση της ομάδας DEAD (Direct Evidence After Death), για EVP (Electronic Voice Phenomena, δηλαδή, ήχοι και φωνές που προέρχονται από πνεύματα)  ή άλλες ενδείξεις στα βάθη του Ατλαντικού δεν θα έχει αποτέλεσμα.

pyles.tv

Related Posts with Thumbnails