ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ

Αυτή είναι η φωτογραφία που άλλαξε την άποψή μου για τις φωτογραφίες φαντασμάτων λέει ο Terry Ike Clanton.
Ο Clanton είναι καλλιτέχνης και είναι επίσης εξάδελφος της θρυλικής συμμορίας του Ike Clanton που μονομάχησε με τον Wyatt Earp και τον John H. Doc Holliday στην διάσημη μονομαχία στο Ο.Κ Corall.
Ο Clanton ήταν αυτός που τράβηξε την...
φωτογραφία του φίλου του στο Νεκροταφείο του Boothill. Η φωτογραφία λήφθηκε σε ασπρόμαυρο φιλμ επειδή θέλησε να δώσει στην εικόνα την αίσθηση της παλαιάς Δύσης του 1880. Ο Clanton έδωσε το φιλμ για εμφάνιση στο Thrifty Drug Store και όταν κοίταξε τις φωτογραφίες τρόμαξε. Μεταξύ των ταφόπετρων, ακριβώς δεξιά του φίλου του, η εικόνα δείχνει ένα λεπτό άτομο να φορά ένα σκούρο καπέλο.
(Ξέρω ότι δεν υπήρχε κανένα άλλο πρόσωπο σε αυτήν την φωτογραφία όταν την τράβηξα) επιμένει ο Clanton ο οποίος πιστεύει ότι η φιγούρα στο φόντο της φωτογραφίας κρατά ένα μαχαίρι. (Στην αρχή σκέφτηκα ότι ήταν κάποιο σχοινί, αλλά μετά από περισσότερη παρατήρηση εμφανίζεται να είναι ένα μαχαίρι),  λέει ο Clanton "Το μαχαίρι είναι σε κάθετη θέση και η άκρη του βρίσκεται ακριβώς κάτω από το κολάρο της φιγούρας. Εάν δεν είστε πεπεισμένοι ότι δεν συμβαίνει κάτι παράξενο εδώ, εξετάστε τη σκιά του φίλου μου στη φωτογραφία. Εμφανίζεται ελαφρώς δεξιά του. Η φιγούρα στο βάθος θα έπρεπε να έχει κι εκείνη σκιά…αλλά δεν έχει.
Related Posts with Thumbnails