ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο LARRY KING ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝ​ΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΤΙΑ.

Τον Ιανουάριο του 2012, ο Larry King στο CNN αποκαλύπτει περισσότερα μυστικά αρχεία για ΑΤΙΑ και επιβεβαιώνει την πραγματικότητα του φαινομένου των UFO.
 Αυτό είναι μια πρόσφατη τάση,που ολοένα και πιο προωθούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τώρα έχουμε φτάσει να συζητάμε για τα UFO ως ένα πραγματικό φαινόμενο όταν πριν λίγα χρόνια ήταν δυσφήμιση να μιλάς για ......


τέτοια πράγματα και αρνούνταν την ύπαρξη των ΑΤΙΑ.

 Αυτό δείχνει ότι κάτι συμβαίνει,Υπάρχει κάποια κρυφή επιρροή στους ανθρώπους ,κάποιοι υπάρχουν πίσω από την κουρτίνα και ενεργούν τώρα για να αποκαλύψουν στους ανθρώπους την ύπαρξη των λεγόμενων εξωγήινων, ΑΤΙΑ ..

 Η απόδειξη αυτού είναι ότι ακούμε συνέχεια τις εκθέσεις για τα UFO όπως και πολλά περιστατικά στα mainstream παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης.
 Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία, Βέλγιο, Μεξικό, ΗΠΑ έχουν αποκαλύψει τώρα τα μυστικά αρχεία τους UFO και αναγνωρίζουν επίσημα το φαινόμενο αυτό ....
 Ακόμα και το Hollywood λαμβάνει μέρος σε αυην την αποκάλυψη UFO με την απελευθέρωση δεκάδων ταινιών για τους εξωγήινους, πολλές μείζον μεγάλες εκπομπές στην τηλεόραση δείχνουν σχετικά με UFO και ακόμη και στις διαφημίσεις .... Τα πάντα είναι να ενορχηστρωμένα για να αποκαλύψουν την ύπαρξη των εξωγήινων στις μάζες προοδευτικά χωρίς βιασύνη.


worldjudge2012.blogspot.com
Related Posts with Thumbnails